Despre noi

Anunţ de presă

 

Bistriţa, 28 Iunie 2021

 

Dezvoltarea activității POLIMED COM SRL prin achiziția de utilaje de producție de ultimă generație pentru diversificarea gamei de produse, cu crearea de noi locuri de muncă

 

Societatea POLIMED COM S.R.L., anunță finalizare activităților de implementare a proiectului cu titlul „Dezvoltarea activității POLIMED COM SRL prin achiziția de utilaje de producție de ultimă generație pentru diversificarea gamei de produse, cu crearea de noi locuri de muncă”, Cod SMIS 113252.

 

Proiectul a fost implementat prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin Regio – Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritara 2 „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2. „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

 

Societatea POLIMED COM S.R.L., a încheiat în data de 11 Aprilie 2018 un contract de finanțare cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional la nivelul regiunii Nord-Vest.

 

Locația implementării proiectului este reprezentată de punctul de lucru al beneficiarului din Municipiul Bistrița, Strada Drumul Cetății, Nr. 3-5, Cod poștal 420129, Județul Bistrița-Năsăud, România, Regiunea Nord-Vest. Valoare totală a proiectului a fost de 8.858.421,21 RON, din care finanțarea nerambursabilă  4.513.428,32 RON, din care 3.836.414,07 din FEDR.

 

Obiectivul general al proiectului este creșterea competitivității pe piață a societății POLIMED COM SRL, asigurând totodată crearea de noi locuri de muncă, reducerea poluării și dezvoltarea industriei de profil.

 

Rezultatele implementării proiectului au fost reprezentate de:

 

  • Diversificarea gamei de produse și Certificare de proces de realizare (fabricare) – folii, filme, saci și pungi în trei straturi

A-B-A din HDPE prin achiziționarea a 8 active corporale și a 2 active necorporale;

  • Crearea a 5 noi locuri de muncă.

 

Obiectivele specifice și impactul proiectului se reflectă prin:

 

  • Diversificarea activității de producție prin introducerea unei game sortimentale noi de produse din categoria articole de ambalaj din material plastic, in scopul creșterii dimensiuni pieței adresate si a posibilității de a oferi produse noi;
  • Creșterea profitabilității companiei prin crearea unui avantaj competitiv nou;
  • Creșterea productivității muncii ca urmare a achiziționării de utilaje noi, performante;
  • Impact social prin crearea a 5 noi locuri de munca și asigurarea egalității de șanse prin încurajarea tinerilor si dezvoltarea abilităților lor pe piața muncii;
  • Reducerea poluării prin achiziția de utilaje de ultima generație;
  • Internaționalizarea ofertei de produse a companiei.

 

 

Persoană contact: Steliana TĂMĂȘOI, Administrator,

Telefon: 0724588451, E-mail: office@polimedcom.ro.

 

                                                                                                                                    Anunţ de presă

 

                                                                                                                                                                                                                                                         Bistriţa, 14 Mai 2018

 

Dezvoltarea activității POLIMED COM SRL prin achiziția de utilaje de producție de ultimă generație pentru diversificarea gamei de produse, cu crearea de noi locuri de muncă

 

Societatea POLIMED COM S.R.L., anunță începerea activităților de implementare proiectului cu titlul „Dezvoltarea activității POLIMED COM SRL prin achiziția de utilaje de producție de ultimă generație pentru diversificarea gamei de produse, cu crearea de noi locuri de muncă”, Cod SMIS 113252.

 

Proiectul va fi implementat prin intermediul unei finanțări nerambursabile acordate prin Regio –  Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritara 2 „Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiții 2.2. „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

 

Societatea POLIMED COM S.R.L., a încheiat în data de 11 Aprilie 2018 un contract de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional la nivelul regiunii Nord-Vest.

 

Proiectul se va derula în Municipiul Bistrița, Strada Drumul Cetății, Nr. 3-5, Cod poștal 420129, Județul Bistrița-Năsăud, România, Regiunea Nord-Vest, în perioada 11 Aprilie 2018 – 31 August 2019, cu o valoare totală de 8.858.421,21 RON, din care finanțarea nerambursabilă este de 4.513.428,32 RON.

 

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de creșterea competitivității pe piață a Societății POLIMED COM SRL, asigurând totodată crearea de noi locuri de muncă, reducerea poluării și dezvoltarea industriei de profil, aflată într-unul din sectoarele competitive, cu finalitate în dezvoltarea economică și creșterea durabilă a regiunii Nord Vest, în care se vor desfășura activitățile proiectului.

Persoană contact: Ioan TĂMĂȘOI, Administrator,

Telefon: 0724588450, E-mail: office@polimedcom.ro.

Despre Polimed

Polimed  este una dintre cele mai importante afaceri de familie romanesti, cu o experienta de peste 20 de ani pe piata de mase plastice, timp în care a investit în tehnologie si a acumulat suficient know-how pentru realizarea unor produse superior calitative.

Este o companie recunoscuta national si international, din care transpare capacitatea tehnologica si competitivitatea produselor comercializate pe piata. Mai mult, aceasta isi asuma rolul de consultant in relatia cu partenerii de afaceri, fie ca este situatia unui nou colaborator pe care il asista în selectia celui mai potrivit produs, fie ca este vorba de un client statornic, de durata, caruia ii imbunatateste oferta, atunci cand progresul tehnologic sau costurile de productie permit acest lucru. Sprijinul oferit clientilor vine in preintampinarea situatiilor in care clientul nu detine toate informatiile cu privire la solutia cea mai potrivita nevoilor sale din lipsa unor cunostinte tehnice referitoare la produse.  Aceasta abordare reprezinta si o masura de atragere de noi clienti si fidelizare a celor existenti.

Polimed este primul producator de folie Cast din Romania si totodata unul dintre cei mai importanti producatori de polietilena. Calitatea produselor este o rezultantă unica focalizata pe satisfactia clientului iar timpul de livrare dat clientilor este avantajos.

De asemenea, compania si-a  dezvoltat o retea proprie de distributie, prin cresterea parcului auto la un numar de 18 masini si angajarea de personal specializat, asigurand astfel aprovizionarea cu materii prime si transportul produselor in conditii de siguranta si la termen catre clienti.

De ce abordarea noastra este diferita?

Oferim consiliere clientilor in vederea realizarii unor produse personalizate din punct de vedere al structurii si compozitiei tinand cont de tipologia clientului si a sectorului de activitate în care acesta isi desfasoara activitatea, raspunzand astfel nevoilor pe care acestia ni le transmit .
Printr-o colaborare pro activa facem demersuri pentru a sonda spectrul de nevoi si particularitati care guverneaza activitatea economica a clientilor (aspecte tehnice, destinatia produsului, cerinte cu privire la siguranta, rezistenta etc) astfel incat sa imbunatatim nivelul de satisfactie si sa crestem sansele unei colaborari ulterioare. Consideram ca perceptia si aprecierea clientilor vis-a-vis de calitatea produselor este esentiala pentru cresterea economica a ambelor parti implicate, pentru crearea efectului de multiplicare a beneficiilor economice la nivel de piata si nu in ultimul rand pentru sustenabilitatea companiei.

Garantia Calitatii

Imbunatatirea continua a calitatii productiei este un deziderat constant pe care compania Polimed  si l-a asumat, cu constiinta ca edificarea calitatii nu reprezinta niciodata un proces incheiat, ci unul aflat in continua dezvoltare si expansiune.

Certificarea ISO 9001 si ISO 14001,  atesta nivelul performantei generale a companiei, gradul de indeplinire a politicii adoptate si a obiectivelor stabilite, transparenta si eficienta proceselor interne ale organizatiei.

La ora actuala, sistemul de management al calitatii ISO 9001 se ghideaza dupa cei patru pasi cheie: Planifica, Efectueaza, Verifica, Acționeaza.

Elaborarea unui plan de actiune in activitate, ca si adoptarea masurilor efective de imbunatatire a procesului sunt deopotriva importante in vederea mentinerii active si alinierii la conditiile concurentei de piata.

Avantajele sistemului de certificare ISO 9001 si ISO 14001, se evidentiaza atat pe termen scurt, prin monitorizarea mai eficienta a productiei in functie de parametrii calitatii, cat si pe termen lung, permitand elaborarea unor politici organizationale de perspectiva.

Urma asupra Planetei

Avem o preocupare constanta in a masura si reduce footprint-ul – „urma” pe care o lasam pe pamant si consecintele activitatii de productie a companiei noastre asupra mediului inconjurator.
Astfel pentru a diminua impactul pe care il are consumul de carburanti si energie, deseurile comerciale sau deseurile de productie aspra mediului inconjurator am realizat investitii de 1,1 milioane de Euro in productia de energie din surse regenerabile.
De asemenea, am infiintat un atelier de recuperare a deseurilor de mase plastice, in valoare de 500.000 mii euro, acesta fiind dotat cu o linie de regranulare de ultima generatie a deseurilor de tip EREMA. Aceasta activitate este separata de activitatea de productie si are in vedere recuperarea materialelor de reciclare si rationalizarea resurselor.
In ceea ce priveste relatia cu clientii, ii informam cu privire la faptul ca toate produsele sunt 100% reciclabile si le oferim posibilitatea sa returneze deseurile in vederea reciclarii si valorificarii.
Mai mult, în activitatea de consiliere avem in vedere gasirea de solutii privind reducerea greutatii ambalajelor furnizate, tinand cont de considerentele de mediu. Prin aceste actiuni dorim sa implementam principii cu privire la dezvoltarea durabila a firmelor, prin combaterea poluarii asupra mediului si incurajarea partenerilor in adoptarea unei politici de responsabilitate asupra mediului cu privire la procesul de ambalare, modalitati de reciclare etc.

Polimed Com Newsletter
Get the latest content first.
We respect your privacy.