Acasa

Game de produse din Polietilena

Folie si filme

Filme
Folie si filme termocontractibile
Folie tubulara (tip pantalon)
Folie Despicata
Folie FFS

Filme de avertizare

Filme avertizare apa
Filme avertizare canal
Filme avertizare electric
Filme avertizare gaz metan
Filme avertizare fibra optica
Filme semnalizare alb-rosu

Pungi

Pungi cu sudura laterala
Pungi cu sudura de fund
Pungi cu fund rotund
Pungi cu clapeta
Pungi cu pliuri laterale
Pungi pentru masini automate de ambalat
Pungi cu pliuri de fund

Saci

Saci uz general
Saci menajeri
Saci cu umeri inclinati (huse pentru umerase)
Saci pentru legume si fructe
Saci industriali

Huse

Huse uz general
Huse termocontractibile
Huse personalizate

Sacose

Sacose tip banana
Sacose tip maieu

Game de produse din Polipropilena (CPP)

Filme din Polipropilena (CPP)

Filme CPP pentru laminare
Filme CPP pentru confectii
Filme CPP pliate

Pungi din polipropilena (CPP)

Pungi cu clapeta
Pungi cu pliu de fund
Pungi cu pliuri laterale
Pungi panificatie pentru masini de ambalat automate

Misiune

Compania are ca scop principal cresterea economica prin consolidarea imaginii in plan national, ca unul dintre cei mai mari producatori de articole de ambalaj din material plastic si prin cresterea cotei de piata în plan extern.
Scopul nostru de a genera crestere economica raspunde si nevoii clientilor pentru solutii si

”more”

produse unice, adaptate diferitelor sectoare economice. In momentul de fata investitiile in tehnologie si personalul specializat ne da posibilitatea sa satisfacem cererea oricarei tipologii de client, prin practicarea unor preturi competitive, a unui nivel ridicat de calitate al produselor si termene de livrare optime. Avem un portofoliu de produse foarte diversificat si suntem primii producatori de folie Cast din Romania.

Compania urmareste atingerea scopului formulat mai sus si prin cresterea cotei de piata pe plan extern. Acest lucru se va realiza printr-o mai mare vizibilitate a brandului in mediul online, prin exprimarea mai clara si eficienta a valorilor companiei si prin reteaua noastra de parteneri.

”less”

Viziune

Ne dorim sa detinem rolul de „consultant avizat” in industria ambalajelor de polietilena si polipropilena oferind produse personalizate in functie de nevoile fiecarui client si avem ca obiectiv consolidarea pozitiei de cel mai important producator de film CPP din Romania.

Valori

Oferim consultanta specializata clientilor nostri

Produsele noastre au o calitate constanta

Oferim solutii si produse personalizate

Ne onoram comenzile la timp

Suntem proactivi si avem o abordare fresh

Garantia Calitatii

Imbunatatirea continua a calitatii productiei este un deziderat constant pe care compania Polimed  si l-a asumat, cu constiinta ca edificarea calitatii nu reprezinta niciodata un proces incheiat, ci unul aflat in continua dezvoltare si expansiune.

Certificarea ISO 9001 si ISO 14001,  atesta nivelul performantei generale a companiei, gradul de indeplinire a politicii adoptate si a obiectivelor

”more”


stabilite, transparenta si eficienta proceselor interne ale organizatiei.

La ora actuala, sistemul de management al calitatii ISO 9001 se ghideaza dupa cei patru pasi cheie: Planifica, Efectueaza, Verifica, Actioneaza.

Elaborarea unui plan de actiune în activitate, ca si adoptarea masurilor efective de imbunatatire a procesului sunt deopotriva importante în vederea mentinerii active si alinierii la conditiile concurentei de piata.

Avantajele sistemului de certificare ISO 9001 si ISO 14001, se evidentiaza atat pe termen scurt, prin monitorizarea mai eficienta a productiei în functie de parametrii calitatii, cat si pe termen lung, permitand elaborarea unor politici organizationale de perspectiva.

”less”

Urma asupra Planetei

Avem o preocupare constanta in a masura si reduce footprint-ul – „urma” pe care o lasam pe pamant si consecintele activitatii de productie a companiei noastre asupra mediului inconjurator.
Astfel pentru a diminua impactul pe care il are consumul de carburanti si energie, deseurile comerciale sau deseurile de productie asupra mediului inconjurator

”more”

am realizat investitii de 1,1 milioane de Euro in productia de energie din surse regenerabile.
De asemenea, am infiintat un atelier de recuperare a deseurilor de mase plastice, in valoare de 500.000 mii euro, acesta fiind dotat cu o linie de regranulare de ultima generatie a deseurilor de tip EREMA. Aceasta activitate este separata de activitatea de productie si are in vedere recuperarea materialelor de reciclare si rationalizarea resurselor.
In ceea ce priveste relatia cu clientii, ii informam cu privire la faptul ca toate produsele sunt 100% reciclabile si le oferim posibilitatea sa returneze deseurile in vederea reciclarii si valorificarii.
Mai mult, in activitatea de consiliere avem in vedere gasirea de solutii privind reducerea greutatii ambalajelor furnizate, tinand cont de considerentele de mediu. Prin aceste actiuni dorim sa implementam principii cu privire la dezvoltarea durabila a firmelor, prin combaterea poluarii asupra mediului si incurajarea partenerilor in adoptarea unei politici de responsabilitate asupra mediului cu privire la procesul de ambalare, modalitati de reciclare etc.

”less”

Garantia calitatii

Inscrie-te la newsletter

Polimed Com Newsletter
Get the latest content first.
We respect your privacy.